Ki olvas minket
Oldalainkat 94 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Nehezen jött el ebben az évben a megyei horgászverseny. Minden létező negatív körülmény összejött, már már olyan hírek is jöttek, hogy az idén elmarad. Lehet szídni a Mohoszt, de ettől függetlenül mégis csak ez a legjobban várt horgászesemény megyénkben. Ezen a versenyen a megye minden egyesülete a 4 legjobb horgászát indítja, így itt már maga az indulás is egy megtiszteltetés.  Mivel csapatverseny így az egyéni képességek is kicsit kevésbé esnek latba, hiszen egy jó csapat, és eltalált technika, egy stabil eredmény többet ér, mint bármilyen egyszemélyes hadsereg.   A tavalyi évi eredményünkön felbuzdulva, talán kicsit túlságosan is vérmes reményekkel vágtam bele a már hetekkel hamarabbi felkészülésbe. 

Bővebben...

 

2010. június 19-én, nem minden napi előzmények nélkül, megrendezésre került a Hajdú Bihar Megyei horgászverseny, ahol a megye 22 egyesülete képviseltette magát, többek között a mi egyesületünk is.

Úgy gondoltam, hogy a versenyről olvashatunk több helyen is a kívűlálló szemével nézve, de a versenyző szemével nézve talán hitelesebb az élmény. Felkértem a csapat tagjait, írják le gondolataikat, ahogyan azt ők átélték. Elsőként Szabó László, alias "LaciApu" beszámolóját olvashatják a "tovább" gombra kattintva.

Bővebben...