BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

http://hajdu-horgasz.hu/wp-content/uploads/2018/06/horgaszkartya_minta1.jpg

Az elmúlt időszakban többen megkeresték a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségét azzal, hogy a korábban igényelt horgászkártyát nem kapták meg.

A fentiekre való tekintettel az alábbi tájékoztatást adjuk meg:

A Magyar Horgászkártya minden esetben postai úton kerül kiküldésre a regisztráció során megadott kézbesítési címre, a horgászkártya díjának kifizetését és a horgászregisztráció során megadott személyes adatok ellenőrzését követően várhatóan 30-60 napon belül.

Amennyiben a horgászkártya legyártásához szükséges személyes adatok tekintetében az adatok javítására, módosítására kerül sor, úgy kézbesítési idő az ehhez szükséges idővel meghosszabbodik. A horgászkártyára a regisztráció során rögzített adatok kerülnek, ezért fontos azok pontos, a személyi igazolvánnyal megegyező rögzítése.

A kézbesítésre ajánlott postai levél küldemény formájában kerül sor. A Magyar Horgászkártya díja tartalmazza az egyszeri (első) postázás költségét.

A horgászkártya regisztrációnak van ügyfélszolgálati támogatása, ami bárki által elérhető:

    • E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
    • Telefonos ügyfélszolgálat: +36 59 324 432 Munkanapokon:08:00-16:30 óráig

Amennyiben a fenti elérhetőségeken azt az információt adták, hogy a kártya elkészült és sikertelen kézbesítés miatt visszaérkezett a feladóhoz és az átadta a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének, abban az estben a Szövetségnél kell érdeklődni. A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének elérhetősége:

    • Cím: 4024 Debrecen, Blaháné u. 4. szám
    • Telefonszám: +36 52 456 714 Munkanapokon 09:00-14:00 óráig

Ha a Szövetségi irodában van a horgászkártya, amiről előzetesen a fenti elérhetőségeken meggyőződött a horgászkártya igénylő, abban az esetben a horgászkártyát az irodában személyesen lehet átvenni személyi igazolvánnyal igazolva, vagy meghatalmazással, két személlyel tanúztatva.

Debrecen, 2019. december 18.

                         Csengeri Imre

szervezési és kommunikációs munkatárs