Ki olvas minket
Oldalainkat 94 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Ha el akarja vinni, meg kell ölnie - horgászt rabosítottak, mert tátogott a ponty a kocsijábanCsongrád megye - Állatkínzás miatt indult eljárás egy horgásszal szemben, aki nem ölte meg az egyébként szabályosan kifogott halat a Maty-éri víztározónál. A törvény egyértelmű. A vízparton úgy érzik, egyre több az indok arra, hogy büntessék őket.Halőrök és rendőrök ellenőrizték a horgászokat a Maty-éri víztározó mellett március 15-én. A Maty-éri Amatőr Horgászok nevű Facebook-oldalon egy szemtanú azt írta, az egyik megállított horgász autójában még élt – az egyébként szabályosan, két helyre is elkönyvelt – ponty.

Bővebben...

 

Jó hír a ragadozóhalak szerelmeseinek, hogy a húsvéti hosszú hétvégén újra kifogható a csuka és a sebes pisztráng. Továbbra is tarHúsvéti nyúl hozta csuka és pisztrángt azonban a balin, a sügér, a fogassüllő és a kősüllő fajlagos tilalmi ideje, ezért esetükben a fogási tilalom betartására ügyelni kell!

Bővebben...

 

Forrás: M1 hiradó

 

 

M E G H I V Ó

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület vezetősége tisztelettel meghívja önt a 2018. évi rendes taggyűlésre

2018. március 17-én, szombat 17.00 órára.

A taggyűlés helye:

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület székhelye,

 4031. Debrecen, Tócóskert tér 1.

Bővebben...

 

 

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége is kiemelt feladatként kezeli az ifjúság megszólítását, hogy minél többen szeressék és ismerjék meg a természeti értékeket, a horgászattal való azonosulást.

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 2018. évtől átszervezi és megalakítja az új Ifjúsági és Oktatási Szakbizottságát és ezzel együtt megszervezi az ifjúsági felelősök tájékoztatását.

Bővebben...