Ki olvas minket
Oldalainkat 94 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Már a halastavakon is kötelező állami horgászjegyet váltaniA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a horgászok figyelmét, hogy 2018. január 1-jétől már a halgazdálkodási létesítményeken, halastavakon történő horgászat esetén is kötelező állami horgászjegyet vagy turista állami horgászjegyet váltani. Az engedélyváltás elmulasztása súlyos szankciókat von maga után. A vonatkozó jogszabályok ismeretének hiánya senkit sem mentesít az előírások betartása alól.

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „mohosz ib”Ezúton tájékoztatjuk horgásztársainkat, hogy a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének Intéző- és Felügyelő Bizottságai 2017. 12. 11. megtartották -az Alapszabályban előirányzott – ebben az évben, a negyedik ülésüket.

Az elnöki és ügyvezető elnöki beszámolók után, a versenybizottság vezetője értékelte a 2017. évi horgászversenyeket és azok tapasztalatait.

Bővebben...

 

Balmazújváros, Szíki-tó 2017. november 26. A Debreceni Csali HE pergető verseny eredmény hirdetése. Az eső reggel óta esik, mindenki teljesen átázva, talán az alsóneműkig, amikor megszólal mellettem egy hang. „Fiúk! Nem vagyunk mi egy kicsit őrültek­­­?" A kérdésre én válaszoltam egy öreg vadászbarátom kedvenc mondásával: „ Egy asszonynak van három fia. Egy horgász, egy vadász, de a harmadik teljesen normális.”

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „felkiáltójel”A Debreceni CSALI Horgász Egyesület vezetősége a 2017. november 26-ra meghírdetett pergető verseny- mely a balmazújvárosi Szíki tavon kerül megrendezésre- jelentkezési feltételeit az alábbiak szerint módosítja.

A versenyre nem csak az egyesület tagjai jelentkezhetnek, hanem a nevezés nyílt, azaz bárki, aki a pergetéses horgászatban meg kívánja magát mérettetni. A résztvételi feltételek, valamint a meghírdetett verseny szabályok egyebekben nem változnak.

Eredeti versenykiírás ITT olvasható.

DCSHE vezetősége

 

PERGETŐ EGYÉNI VERSENY!

A verseny helyszíne: SZIKI HORGÁSZTÓ, Balmazújváros

Időpontja: 2017.11.26. vasárnap.

Regisztráció: 7.00, kezdés: 8.00 óra

A verseny jellege: nyílt nevezésű egyéni verseny. Parti verseny 3 fordulóban ( délelőtt,) három szektorban. Szektorváltás 30 percenként.

Nevezési díj 4.000.-ft/fő, mely tartalmazza a területi engedélyt, valamint az ebédet. Az első 25 nevezést fogadjuk el.

Nevezni lehet: - személyesen a CsaliButik horgászboltban, a nevezési díj befizetésével 2017. november 23-ig.

Módosítás: (2017. november 07. kedd, 16:08)

Bővebben...

 

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2017.09.24-én (vasárnap) rendezi meg,  

horgász versenyét a Nagyhegyesen lévő

DARU-TAVON.

A versenyen csak egyesületi tagok vehetnek részt.

Bővebben...