Ki olvas minket
Oldalainkat 76 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

plakát 2020

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „horgász buék”

 

http://hajdu-horgasz.hu/wp-content/uploads/2018/06/horgaszkartya_minta1.jpg

Az elmúlt időszakban többen megkeresték a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségét azzal, hogy a korábban igényelt horgászkártyát nem kapták meg.

Bővebben...

 

Szerző: Rituper Tamás | Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Közzétéve: 2019.10.07. 09:44 | Frissítve: 2019.10.07. 10:07

Debrecen, Nagyhegyes - Lenke koraszülöttként, mindössze 650 grammal érkezett a világra, édesanyja sajnos másnap meghalt a kórházban. Horgászok segítettek a nehéz helyzetbe került családnak.

Állok a csípős hidegben, alig múlt reggel hat. A hajdú-bihari Nagyhegyesen, a Daru-tó partján. Egész éjjel esett az eső, amikor indultunk, még akkor is zuhogott. Körülöttem horgászok, nagyapák, apák, leendő apák. Egy iciri-piciri csöppség miatt keltünk ilyen korán, s bizonyára sokunk az egészséges, még otthon hortyogó gyermekére, gyermekeire, unokáira gondol.

Horgászok fogtak össze egy félárván maradt debreceni pici lányért, ön is segíthet – fotókkal

Történt, hogy egy debreceni család némi aggodalommal, de nagyon nagy boldogsággal várta a a kistestvér érkezését, amikor megtörtént a baj. Hugi sokkal-sokkal, hónapokkal korábban jött, mint várták. A kislányt koraszülöttként, mindössze 650 grammal voltak kénytelenek kivenni az orvosok édesanyja pocakjából.

Bővebben...

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2019.10.06-án (vasárnap) rendezi meg,  

JÓTÉKONYSÁGI  PÁROS HORGÁSZVERSENYÉT

egy koraszülött, félárván maradt kislányért

 a Nagyhegyesen lévő DARU-TAVON.

A versenyen bárki részt vehet.

Bővebben...

 

kattints a képre